Supa de taitei

Nici cu supa de taitei nu -mi propun  sa va impresionez .

Daca insa o prezint totusi este ca nu e pregatita cu pui sau gaina ci cu carne de porc ( os din spinare – pentru cunoscatori…).

Stiam ca se poate si asa dar am fost intotdeauna sceptica de rezultat .

Rezultatul insa a fost peste asteptari atat la capitolul gust cat si la aspect.

Ingrediente:

– 1 bucata de os de porc cu carne ( spinare – made Dumbrava),

-5 morcovi mari,

-telina, pastarnac, ceapa alba

 

Se spala bine carnea , se pune in apa rece si se adauga zarzavaturile, adaugandu-se  si o lingura de sare .

Se pune la foc mic sa fiarba incet  spumandu-se oridecateori  este nevoie. Eu am lasat sa fiarba incet 5 ore.

Cand carnea este fiarta, se strecoara supa , si se pune din nou la fiert adaugandu-se taiteii (eu am avut de casa tot made Dumbrava), se adauga vegeta (optional) si se potriveste gustul de sare.

La servire am adaugat piper si patrunjel ( eu am adaugat  uscat din pliculet).

V-o recomand cu toata increderea …

Pofta buna!!!

 

Si pentru ca nu am adaugat in toata supa taitei voi reveni si cu postarea de galuste de gris adaugate in restul supei.

 

 

 

About angelaioana

Sa-L cunosc pe El..
This entry was posted in supe. Bookmark the permalink.

1 Response to Supa de taitei

  1. laurici says:

    daaaa…poftele astea…ma gandesc sa mai intru la rubrica:RETETE….hmm…..cred ca DA!!!arata bestial…..
    goog job Angela!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s