Nici cu supa de taitei nu -mi propun sa va impresionez .
Daca insa o prezint totusi este ca nu e pregatita cu pui sau gaina ci cu carne de porc ( os din spinare – pentru cunoscatori…).
Stiam ca se poate si asa dar am fost intotdeauna sceptica de rezultat .
Rezultatul insa a fost peste asteptari atat la capitolul gust cat si la aspect.
Ingrediente:
– 1 bucata de os de porc cu carne ( spinare – made Dumbrava),
-5 morcovi mari,
-telina, pastarnac, ceapa alba
Se spala bine carnea , se pune in apa rece si se adauga zarzavaturile, adaugandu-se si o lingura de sare .
Se pune la foc mic sa fiarba incet spumandu-se oridecateori este nevoie. Eu am lasat sa fiarba incet 5 ore.
Cand carnea este fiarta, se strecoara supa , si se pune din nou la fiert adaugandu-se taiteii (eu am avut de casa tot made Dumbrava), se adauga vegeta (optional) si se potriveste gustul de sare.
La servire am adaugat piper si patrunjel ( eu am adaugat uscat din pliculet).
V-o recomand cu toata increderea …
Si pentru ca nu am adaugat in toata supa taitei voi reveni si cu postarea de galuste de gris adaugate in restul supei.
daaaa…poftele astea…ma gandesc sa mai intru la rubrica:RETETE….hmm…..cred ca DA!!!arata bestial…..
goog job Angela!!!!!!!!!!!!!