Mamaliguta cu branza si kaizer

Demult  mi-au tot cerut sa le fac o portie de mamaliguta cu branza, cascaval, slaninuta si kaizer,  si iata ca i-a venit si ei vremea   …

Pentru ca pe la noi, prin Ardeal, este o mancare binecunoscuta nici nu va voi  spune prea multe, doar va dau un mic sfat pentru a reduce sfara ce rezulta din prajirea slaninutei…

Eu tai slaninuta afumatain  bucatele mici, la fel si kaiserul, le asez intr-o farfurie de portelan si le dau 3 minute la cuptorul cu microunde 🙂 . In functie de cantitate dar si de puterea cuptorului vostru verificati dupa 3 minute si mai lasati daca le doriti mai crocante…

Daca folositi doua tipuri de branza (burduf si telemea) gustul este mai pregnant , iar de mai adaugati si cascaval si smantana ii dati o savoare …

Inchipuiti-va ca eu sunt la cura… si mirosea… ( de-aia nu le-am facut mai repede 🙂 ).

This slideshow requires JavaScript.

Sunt sigura ca si voua va miroase…bine 🙂

Pofta buna!!!

About angelaioana

Sa-L cunosc pe El..
This entry was posted in mancaruri. Bookmark the permalink.

1 Response to Mamaliguta cu branza si kaizer

  1. laurici says:

    mda…….burtica mea cere deja, sau merge bine expresia cu ochii vad inima cere!!!!!!!!!
    arata bestial si mi-ai facut o pofta ca am sa fac si eu zilele care urmeaza
    PS:faza cu prajeala es un pont vandut!!!MULTUMIM!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s