gogosi aromate

Va propun azi niste gogosi delicioase , pufoase si cu mijlocul gol…

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.

Ingrediente:
500 gr faina
200 ml lapte
25 gr unt gras
25 ml ulei
25 gr drojdie
2 galbenusuri
3 linguri cu zahar
esenta de vanilie
coaja rasa de la 1/2 lamaie
un praf de sare
zahar pudra vanilat (pt. pudrat)
Trebuie sa recunosc de la inceput ca nu vedeati voi gogosi, cozonac sau tot ce era aluat dospit fara pretioasa  masina  depaine🙂
Asa ca simplu, am pus in ordinea urmatoare ingredientele in cuva masinii :
laptele caldut,untul topit, galbenusurile, zaharul,drojdia,faina,sarea, esenta si coaja de lamaie.
Am apasat butonul start🙂  pe programul framantat si dospit.
Dupa aproximativ 1.30 minute intindem aluatul pe blatul de lucru ( uns cu ulei) .Taiem cu forma gogoselele si le mai lasam la dospit 10-15 minute,dupa care le coacem in ulei incins si le pudram cu zahar vanilat..

This slideshow requires JavaScript.

Nu-i asa ca-a fost simplu🙂 ?

About angelaioana

Sa-L cunosc pe El..
This entry was posted in dulciuri fel de fel. Bookmark the permalink.

13 Responses to gogosi aromate

  1. Ioana R says:

    sa nu uiti te rog frumos de CARAMELE !!! :)))))

  2. Ioana R says:

    hai ca nu-s chiar asa galcevitoare…..:(((((((((

  3. Ioana R says:

    stii citatul ” si pentru staruinta ei suparatoare….”? 🙂

  4. Ioana R says:

    In veci Amin !🙂

  5. Ioana R says:

    MULTUMESC TARE, TARE MULT PENTRU DELICIOASELE CARAMELE !!! ESTI O SCUMPA !!!
    Concluzia: “cine cere capata ”🙂
    God bless you !!!

  6. Ioana R says:

    pur si simplu asha is de bune, ca nu m-am putut abtine🙂

  7. Ioana R says:

    sa stii k astazi fac caramele :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s