Piftelute coapte

Stiu ca va plac piftelutele si stiti fiecare sa faceti piftelute grozave , dar eu va propun varianta coapta la cuptor si nu prajite.

Va asigur ca m-au cucerit din prima si nu voi mai praji niciodata piftelele din mai multe  motive: sunt mult mai sanatoase, mult mai gustoase, mult mai rapid de facut si nu in ultimul rand fara miros si aragaz murdar 🙂

Nu-i asa ca v-am convins?

Si daca va mai spun ca am avut si un ajutor… priviti manutele… va fac invidioase cu un asa un ajutor de nadejde :).

Ingrediente:

– 1 kg carne de porc( puteti folosi orice carne sau amestec),

-1 morcov ras,

-1 cartof mic fiert razuit,

-2-3 oua mari,

-3 linguri pesmet,

-3 caciulii mari de usturoi,

-sare, piper, condimente.

Matei le-a framantat:

Si tot el le-a facut pe toate, asezandu-le in tava acoperita cu hartie de copt

le-am introdus in cuptorul incins si dupa vreo 15 minute am aprins grilul de sus desii erau destul  de frumos rumentie si le-am mai lasat 3-4 minute.

si o portie aburinda…

Le-am servit alaturi de o mancare de cartofi inventata adhoc care a iesit delicioasa , si pe care o sa v-o impartasesc cat mai curand 🙂

Sa va fie de bine…si fiti sanatosi !!!

About angelaioana

Sa-L cunosc pe El..
This entry was posted in mancaruri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s