Stiu ca va plac piftelutele si stiti fiecare sa faceti piftelute grozave , dar eu va propun varianta coapta la cuptor si nu prajite.
Va asigur ca m-au cucerit din prima si nu voi mai praji niciodata piftelele din mai multe motive: sunt mult mai sanatoase, mult mai gustoase, mult mai rapid de facut si nu in ultimul rand fara miros si aragaz murdar 🙂
Nu-i asa ca v-am convins?
Si daca va mai spun ca am avut si un ajutor… priviti manutele… va fac invidioase cu un asa un ajutor de nadejde :).
Ingrediente:
– 1 kg carne de porc( puteti folosi orice carne sau amestec),
-1 morcov ras,
-1 cartof mic fiert razuit,
-2-3 oua mari,
-3 linguri pesmet,
-3 caciulii mari de usturoi,
Si tot el le-a facut pe toate, asezandu-le in tava acoperita cu hartie de copt
le-am introdus in cuptorul incins si dupa vreo 15 minute am aprins grilul de sus desii erau destul de frumos rumentie si le-am mai lasat 3-4 minute.
Le-am servit alaturi de o mancare de cartofi inventata adhoc care a iesit delicioasa , si pe care o sa v-o impartasesc cat mai curand 🙂
Sa va fie de bine…si fiti sanatosi !!!