Fripturi si fripturi…

O fripturica de pui foarte buna, bine condimentata, cu usturoi din belsug si un gust deosebit datorita celor patru bucati de pastrama de pui  ( pulpa de pui afumata).

 

Si o friptura de aripi de curcan frageda…

Am lăsat pulpele  condimentate si impanate cu muuult usturoi  la cuptor cam o oră la foc mediu spre mare ca să se rumenească, după care am acoperit tava cu staniol, dar nu înainte de-a turna două căni de vin alb deasupra, ca să frăgezească pulpele .

Le-am vârât înapoi în cuptor încă vreun ceas.

La final, nu cred că cineva poate distinge ușor între friptura asta și una de miel.

Noi am servit-o cu piure de cartofi  si muraturi ,dar in ziua de Paste de unde poze 🙂 🙂 🙂 ca de-i mai tineam nemancati sa fac poze mesei, ma mancau ei pe mine…

About angelaioana

Sa-L cunosc pe El..
This entry was posted in mancaruri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s