Festivalul pentru Tineret SUMMER FEST 2012 s-a încheiat (video)

Scris de Gelu FLOREA Duminică, 17 Iunie 2012 22:01

Prima ediţie a Festivalului pentru Tineret “SUMMER FEST”, organizat de Fundaţia Doriana în 15 şi 16 iunie 2012 s-a încheiat sâmbătă seara cu o frumoasă festivitate de premiere a câştigătorilor, la care a participat pe lângă tinerii turdeni şi Mircea Irimie, viceprimarul Municipiului Turda.

Înainte ca sportivii să primească medalii, cupe, trofee şi premii a avut loc un concert de muzică unde au cântat băieţii de la Trupa PAS şi încă o formaţie de tineri de la Biserica Alfa&Omega Turda. Un alt punct de atracţie al serii a fost demonstraţia de karate susţinută în aplauzele celor prezenţi de trei reprezentante ale Clubului Samurai Turda.

Câştigătorii Cupei Summer Fest la Fotbal au fost băieţii de la Colegiul Tehnic Dr. Ioan Raţiu, care au învins în finală echipa Tineri AlfaOmega. În lupta pentru locul 3, fotbaliştii de la Colegiul Tehnic Turda i-au învins pe băieţii de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul. Au participat în faza grupelor a competiţiei şi echipele de la Colegiul Emil Negruţiu şi Liceul Teoretic Liviu Rebreanu. Trofeul pentru jucătorul turneului a fost câştigat de Silip Gabriel de la Colegiul Tehnic Dr. Ioan Raţiu, premiul pentru Golgeterul competiţiei a mers la Gabor Alexandru de la Colegiul Tehnic Turda (13 goluri), iar trofeul pentru cel mai bun portar i-a revenit lui Soporan Ruben de la echipa Tineri AlfaOmega.

Câştigătorii celorlalte concursuri au fost:

Alergare băieţi: Pomnuţ Cosmin (1), Soporan Ruben (2), Neşan Vasile (3).

Alergare fete: Mihon Elena (1), Suciu Paula (2), Sulea Diana (3).

Role băieţi: Pop Alin (1), Coroian Ovidiu (2), Urcan Ovidiu (3).

Role fete: Şăulean Laura (1), Şulea Camelia (2), Şulea Diana (3).

Concurs preparat salate: Pozsonyi Alexandru.

Organizatorii mulţumesc partenerilor şi sponsorilor: Primăria Municipiului Turda, Asociaţia Slow Food Turda, Centrul de Tineret Turda, TurdaNews, Radio Transilvania, Pizzeria Alegria, MBS Grup, SC INTERARTE SRL, SC King Computers SRL, SC Sany Import Export SRL, SC Adn Motorgrup SRL, ReportajeRusu – Video&Photography şi Vodafone România. Fundaţia Doriana mulţumeşte în mod deosebit domnului primar Tudor Ştefănie pentru aportul adus în organizarea evenimentului.

Datorită implicării tuturor partenerilor, prima ediţie a festivalului SUMMER FEST a fost o reuşită. Prin generozitatea sponsorilor fiecare participant la competiţiile sportive a fost recompensat cu un premiu de participare, câştigătorii primind premii în bani, articole sportive, medalii sau trofee, iar băieţii campioni la fotbal s-au putut de bucura ridicând triumfători Cupa SUMMER FEST la Fotbal 2012.

Toţi participanţii au avut ocazia să câştige premii la tombolă. TurdaNews a oferit un DVD Player Samsung şi un aparat foto digital Samsung cu un card de 8Gb.

Pozele de la Festival vor în curând disponibile pe pagina de facebook a organizatorului:http://www.facebook.com/FundatiaDoriana

About angelaioana

Sa-L cunosc pe El..
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s