Eveniment de informare si constientizare organizat de Fundatia Doriana: Stop avortului!

Sambata 22 martie 2013, incepand cu orele 13:00, in zona pietonala din centrul municipiului Turda a avut loc o campanie de informare si constientizare a populatiei cu privire la avort si la dreptul la viata al copiilor nenascuti.

Pentru a atrage atentia populatiei, Fundatia Doriana a regizat un mic spectacol. Pe o panza de mari dimensiuni, un voluntar a inceput sa deseneze cateva imagini sugestive avortului, in tot acest timp ceilalti voluntari au inconjurat zona cu pancarde si mesaje despre dreptul la viata al copiilor nenascuti.

Evenimentul a reusit sa atraga numeroase priviri, desi vremea de afara nu a fost una tocmai favorabila.

“Societatea trebuie să facă astfel încât un copil să nu fie perceput ca un obstacol în calea împlinirii unei femei, a bunăstării ei ori a realizării profesionale. Copilul este un dar pe care o femeie îl aduce societăţii, iar aceasta este datoare cu întreg sprijinul necesar. De aceea, organizatorii consideră că femeile merită să fie sprijinite personal, dar și pe plan social și politic prin promovarea unor legi care să ușureze situaţia financiară dificilă, să faciliteze adopţia şi să facă accesibilă consilierea în sarcina nedorită.”, au precizat organizatorii.

preluat de pe TurdaNews

About angelaioana

Sa-L cunosc pe El..
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s