escalop de porc cu ciuperci

O mancare satioasa si foarte apetisanta care merge atat cu garnitura de cartofi natur, piure, pilaf, chiar si cu paste sau cus-cus…

This slideshow requires JavaScript.

Deci se portioneaza carnea, se bate ( eu folosesc metoda din poza deoarece nu se rup fibrele, nu fac mizerie si nu spal multe ustensile🙂  )

Se condimenteaza carnea ca pentru snitele, se dau prin faina si se prajesc pe ambele parti in putin ulei (daca nu incap in vasul pentru gatit se scot si se pastreaza calde pana la prajirea  intregii cantitati de carne).

Se introduce toata carnea in cratita, se adauga ciupercile, bulionul, 1 lingura de zahar, rozmarin,cimbru,piper,sare.

Se pune folie pe cratita si se mai da 30 minute la cuptor la foc mediu.

About angelaioana

Sa-L cunosc pe El..
This entry was posted in mancaruri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s